Temperaturni regulatorji in senzorji

Ponujamo enote, ki so primerne za enostavne temperaturne aplikacije, do naprednih regulatorjev, skupaj s programirljivimi profili in komunikacijo. Za Omronove temperaturne regulatorje je značilna vrsta različnih regulacij, nadzorov in možnost različne izbire vhodov.
Osnovne temperaturne regulatorje uporabljamo povsod,  kjer je potrebna enostavna regulacija in nadzor temperature. Produkti K8AB-TH, E5C2, E5CSV in E5CB ponujajo funkcije kot so temperaturni alarm, enostavno ON/OFF kontrolo ali PID regulacijo.
Digitalni in procesni regulatorji so primerni za večino aplikacij regulacije. Ti regulatorji ponujajo možnost temperaturnih ali analognih vhodov. Sem spadajo tudi zelo napredni regulatorji za visoko zahtevne regulacije in regulacije s časovnimi funkcijami.
Vgradni regulator ponuja modularno več-zančno rešitev in možnostjo povezovanja na številna industrijska omrežja (do 250 zank na sistem). Poleg tega Omron ponuja tudi številne analogne regulacijske rešitve na PLK osnovi.
Kategorija temperaturne sonde vsebuje Pt100 sonde in termočlene serije E-52 za zahtevnejše in manj zahtevne aplikacije. Na voljo so različne izvedbe, za različna temperaturna območja. Ponujajo največjo kompatibilnost s široko ponudbo Omronovih temperaturnih regulatorjev.