Signalizacija

Že od leta 1947 PATLITE ponuja najsodobnejšo opremo za industrijo procesne in industrijske avtomatizacije. Z inovativnim in trpežnim dizajnom, podprtim z dolgoletnimi industrijskimi izkušnjami in močno zavezanostjo varnosti in zaščiti, je PATLITE postal najbolj znan svetovni proizvajalec vizualnih in zvočnih signalnih naprav. S sedežem na Japonskem ima PATLITE več kot 1000 zaposlenih po vsem svetu.

Z izumom samostojnega mikromotorja PATLITE širi svojo tehnologijo in linijo izdelkov, hkrati pa se osredotoča na trende in inovacije v industriji. Ker so potrebe za signalizacijo v industriji od preprostih luči in zvočnikov do pametnih naprav, ki podpirajo omrežje, PATLITE zagotavlja paleto izdelkov, od brezžičnih sistemov za zajem podatkov, programirljivih signalnih stolpov, naprav z omogočanjem IO-Link in POE...

S stalnimi prizadevanji za izpolnitev in preseganje pričakovanj kupcev glede zanesljivosti izdelkov, PATLITE še naprej zagotavlja zaščito, varnost in udobje na delovnih mestih in objektih po vsem svetu.

Prikazov
Razvrsti

VISUAL CO2

Spremljanje podatkov o temperaturi, vlažnosti in prisotnosti...