Kompaktni-kvadratni

Omron nudi širok nabor oglatih fotoelekričnih senzorjev različnih serij.
Serija E3AS ponuja certifikat ECOLAB, IO-Link komunikacijo, zanesljivo in natančno zaznavanje predmetov, ohišje iz nerjavečega jekla. Senzorji so difuzni, zaznavna razdalja do 1,5m.
Serija E3Z ponuja IO-Link komunikacijo, zanesljivo in natančno zaznavanje predmetov. Deluje lahko kot sistem oddajnik in sprejemnik, z zaznavno razdaljo 15m in 30 ali kot zrcalno odbojni, z zaznavno razdaljo do 5m ali kot difuzni, z zaznavno razdaljo do 1m. 
Serija E3Z-L so senzorji v kompaktnem plastičnem ohišju, z vidno LASER svetlobo za natančno uporabo pozicioniranja in zaznavanja. Omron ponuja sistem oddajnik in sprejemnik, z zaznavno razdaljo do 60m,  zrcalno odbojni, z zaznavno razdaljo do 15m in difuzni, z zaznavno razdaljo do 300mm.
Serija E3JK predstavlja večnamenske senzorje z veliko zaznavno razdaljo in možnostjo AC/DC napajanja. Deluje kot sistem oddajnik in sprejemnik, z zaznavno razdaljo do 40m, zrcalno odbojni, z zaznavno razdaljo do 7m ali kot difuzni, z zaznavno razdaljo do 2,5m.
Serija E3S-DB nudi visoko zmogljivost na vseh prozornih predmetih, Smart Teach, zaznavanje ozke vrzeli. Zrcalno odbojni model zaznava razdaljo do 4,5m.
Serija E3NC predstavlja visoko natančen laserski senzor z ločenim ojačevalnikom. Odlikuje ga celovita paleta senzorskih glav z variabilnim točkovnim in naprednim CMOS senzorskim glavam, za visoko precizno pozicioniranje in zahtevne aplikacije. Zrcalno odbojni model zaznavna razdaljo do 8m, difuzni zaznava razdalje do 1,2m.