Digitalni panelni prikazovalniki

Serija digitalnih panelnih indikatorjev ponuja širok izbor možnosti vhodnih signalov (procesni podatki, temperatura, pulzi/impulzi, teža, itd), ki so lahko prikazani v kateri koli zahtevani vrednosti. Prav tako vključuje možnost spreminjanja zelene ali rdeče barve prikazovalnika, ki jasno prikazuje status procesa.
1/32 DIN multifunkcijski digitalni panelni indikator K3GN ponuja tri funkcije (prikazovalnik procesa, merilnik vrtljajev in digitalni prikazovalnik za PC ali PLK) in tako pokriva veliko aplikacij. Odlikuje ga kompaktna in napredna oblika.
1/8 DIN standarno družino K3MA sestavljajo modeli za prikazovanje procesa, frekvence in temperature. Vsi modeli so opremljeni z dobro vidljivim dvobarvnim (zelena in rdeča) LCD prikazovalnikom.
V 1/8 DIN analogne naprednejše panelne indikatorje spadajo prikazovalniki procesa, frekvence, teže in prikazovalniki za linearnim vhodom. Na voljo so opcijske kartice (do tri), kot so dodatno napajanje za senzor, relejski ali tranzistorski izhod, komunikacija itd., s katerimi povečamo funkcionalnost. Obdaja jih kompaktno IP66 ohišje. 
Kategorija 1/8 DIN digitalnih naprednejših panelov vsebuje prikazovalnike impulzov in časovnih intervalov. Z do tremi opcijskimi karticami povečamo funkcionalnost in dopolnimo prikazovalnik po vaših željah.