Zasebnost in varovanje osebnih podatkov

Lastnik spletnega mesta (zbiratelj podatkov) je:

MIEL d. o. o. 
Ulica svežih idej 4A
3320 Velenje

T: +386 (0)3 777 7000
E: info@miel.si

Zavezujemo se, da bomo ščitili vašo zasebnost in razvijali tehnologijo, ki vam bo omogočala varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za B2B spletni portal podjetja MIEL d. o. o., prijavo na novice in vnos podatkov preko kontaktnega obrazca, obrazca za tehnično pomoč in obrazca za servis . Z uporabo soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE NA E-NOVICE in B2B SPLETNI PORTAL

Zasebnost in varovanje osebnih podatkov

Podjetje MIEL d. o. o. (v nadaljevanju podjetje) s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic, vnosa podatkov preko kontaktnega obrazca in prijave v B2B spletni portal določa obveznosti, pravice in pogoje za uporabo ter upravljanje s podatki prijavljenih uporabnikov. Ne e-novice se lahko prijavijo fizične in pravne osebe, in sicer preko vpisnega obrazca, kjer ob prijavi oddajo svoje kontaktne podatke (obvezno e-naslov). Podjetje spoštuje vašo zasebnost v skladu z zakonskimi zahtevami in določili, ki urejajo področje varstva osebnih podatkov in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene z obrazcem za prijavo varoval skladno z veljavno zakonodajo in uporabljal zgolj za namene prodaje in marketinga ter podatkov ne bo posredoval tretjim nepooblaščenim osebam. Podjetje se zavezuje, da bo ščitilo vašo zasebnost in razvijalo tehnologijo, ki vam bo omogočala varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za B2B spletni portal podjetja MIEL d. o. o., kontaktne obrazce na spletni strani in prijavo na e-novice. Z uporabo spletnega portala soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

 Z registracijo v B2B spletni portal, vnosom podatkov preko kontaktnih obrazcev ali s prijavo na e-novice se strinjate, da podjetje zbira podatke v namene, ki so opisani v tej izjavi:

  • se strinjam s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic podjetja MIEL d. o. o.;
  • dovoljujem podjetju MIEL d. o. o., da na podlagi predloženih podatkov vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje podatke v svojih zbirkah kontaktov ter druge podatke o meni kot uporabniku e-novic, na način in v namene, opisane v nadaljevanju;
  • izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadar koli zahtevam, da podjetje MIEL d. o. o. preneha uporabljati moje osebne podatke za neposredno trženje in pošiljanje informacijska gradiva. 

Zbiranje osebnih podatkov

Registracija

Za nakupovanje v B2B spletnem portalu se mora uporabnik registrirati. Pri registraciji mora uporabnik izpolniti osebne podatke in podatke o pravni osebi. Uporabnik mora izpolniti podatke za račun in podatke za dostavo. B2B spletni portal lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni trgovini. Podjetje te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi B2B spletnega portala. Podjetje zbira podatke v B2B spletnem portalu z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletne trgovine ter nudenje zahtevanih storitev.

Prijava na e-novice

Podjetje MIEL d. o. o. lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

  • internih tržnih raziskav;
  • obveščanja strank o novostih v spletni trgovini;
  • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev po elektronski pošti.

Povpraševanje, tehnična pomoč ali servis preko kontaktnega obrazca

Podjetje MIEL d. o. o. lahko uporabi vaše podatke za namen pošiljanja ponudbe in povratne informacije glede vašega tehničnega vprašanja ali servisa.

Odjava

Uporabnik lahko prekliče svojo prijavo v bazo tako, da v prejetem sporočilu z e-novicami klikne povezavo za odjavo od prejemanja e-novic. Uporabnik lahko odjavo e-novic in izbris kontakta zahteva tudi s pisnim zahtevkom, ki ga pošlje po elektronski pošti na e-naslov info@miel.si. Po dokončni potrditvi odjave uporabnika bomo s seznama uporabnikov izbrisali vse podatke uporabnika in ga pisno obvestili o izbrisu.

Morebitne spremembe splošnih pogojev bo podjetje objavljalo na svoji spletni strani.