Za višjo produktivnost

Razvijamo idejne rešitve, na osnovi razvojnih projektov izvajamo inženiring v industriji. Od projektiranja, elektrifikacije, razvoja programske opreme za industrijske krmilnike ter nadzornih sistemov. Poslujemo na področju strojegradnje, avtomobilske industrije, prehrambene industrije, farmacevtske industrije, komunalne infrastrukture, energetike in obnovljivih virov energije itd.

Venomer sledimo zahtevam, ki prihajajo iz industrijskega okolja, v zadnjem času predvsem na področju strojnega vida za namene končne kontrole proizvodov, sledenju proizvodnje ter avtomatski manipulaciji z delta ter pick&place roboti. Registrirani patenti, priznanja gospodarskih zbornic za inovativne dosežke, več razvojno-raziskovalnih projektov, partnerstva med izobraževalnimi in razvojnimi inštitucijami potrjujejo širino našega poslovanja izven industrijskega okolja.

Optimizacija, produktivnost in visoka kvaliteta proizvodnje so naše smernice, na katerih gradimo rešitve za industrijo. Vse to nam omogoča nekaj deset tisoč elementov in sistemov proizvajalcev, ki jih zastopamo (Omron, Patlite). Zavedamo se, da brez znanja ni rešitev, zato dajemo velik poudarek izobraževanju naših strokovnjakov in naših uporabnikov, hkrati pa že leta na različne načine sodelujemo s fakultetami in inštituti v aplikativnih in razvojnih projektih.