O NAS

Podjetje MIEL d. o. o. je bilo ustanovljeno leta 1990 in je na slovenskem trgu prisotno že več kot trideset let. Poslujemo na področju industrijske, proizvodne in procesne avtomatizacije, robotizacije in digitalizacije. Smo pooblaščeni in ekskluzivni zastopnik podjetja Omron v Sloveniji, ki velja za enega vodilnih svetovnih proizvajalcev elementov in sistemov za avtomatizacijo. Omron ima sedež v Kyotu na Japonskem, evropski sedež pa v Hoofddorpu na Nizozemskem. Kot slovenski predstavnik z močno tehniško podporo in aplikativnim razvojem ponujamo slovenski in tuji industriji inovativne rešitve na različnih področjih avtomatizacije.

MIEL je zaščitena blagovna znamka in je last podjetja MIEL d. o. o.

 

S partnerji razvijamo idejne rešitve, razvojne projekte in inženiring v industriji-  od projektiranja, elektrifikacije, razvoja programske opreme za industrijske krmilnike ter nadzornih sistemov. Ponujamo rešitve za področja strojegradnje, avtomobilske industrije, prehrambne industrije, farmacevtske industrije, komunalne infrastrukture, energetike in obnovljivih virov energije itd.

 

Registrirani patenti, priznanja gospodarskih zbornic za inovativne dosežke, več razvojno-raziskovalnih projektov, partnerstva med izobraževalnimi in razvojnimi institucijami potrjujejo širino našega poslovanja tudi izven industrijskega okolja.  Optimizacija, produktivnost in visoka kakovost proizvodnje so naše smernice, na katerih gradimo rešitve za industrijo. Vse to nam omogoča nekaj deset tisoč elementov in sistemov proizvajalcev, ki jih zastopamo (Omron, Patlite).

 

Certifikat kakovosti ISO 9001

Zaradi zahtev poslovanja na trgu in želje po učinkovitejšem obvladovanju poslovnih procesov smo uvedli sistem kakovosti ISO 9001. Uvedba sistema kakovosti nam predstavlja vodilo pri doseganju poslovanja s kupci in partnerji na najvišjem kakovostnem nivoju. Sistem ISO 9001 imamo vzpostavljen od leta 2009.

 

Platinasta bonitetna odličnost

Od leta 2020 smo prejemnik platinaste bonitete odličnosti s strani bonitetne hiše Bisnode.

 

Kontakt

MIEL d. o. o. (polni naziv: MIEL d. o. o., Industrijska Avtomatizacija)
Naslov: Ulica svežih idej 4A, SI-3320 Velenje
Slovenija
Tel.:+386 3 77 77 000
Fax:+386 3 77 77 001
E-pošta: Info Miel

Davčna številka: SI51357780
Matična številka: 5355745000

Transakcijski račun: 
SI56 0242 6001 3005 906 (Nova Ljubljanska Banka d.d.)