Signalni stolpič VISUAL CO2

Z rednim prezračevanjem preprečimo širjenje virusa Covid-19 

 

 

Ali veste kako izgleda 1.000 ppm ogljikovega dioksida?

Koronavirus se prenaša s kapljicami in aerosoli. Medtem ko kapljice potonejo na tla, aerosoli plavajo v zraku. S prezračevanjem se zmanjša število virusov v zraku, kar posledično zmanjša tveganje za okužbo. V zaprtem prostoru se nivo vrednosti ogljikovega dioksida hitro dvigne. Po priporočilih Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) je pri naravnem prezračevanju priporočljiva uporaba merilnika CO2. Priporočena raven vrednosti ogljikovega dioksida je nižja od 1.000 ppm.

Predstavljamo vam signalni stolpič »Visual CO2«, ki analizira zrak v prostoru in vizualizira raven ogljikovega dioksida s sedmimi signalnimi vzorci. To predstavlja enostaven in razumljiv signal, kdaj je potrebno prostor prezračiti. »Visual CO2« ustvarja zaupanja vredno in objektivno zaznavanje ravni ogljikovega dioksida v prostoru.

Visual CO2 je signalna naprava, ki mere koncentracijo ogljikovega dioksida v zraku in s pomočjo treh svetlobnih indikatorjev opozori, kakšna je vrednost delcev v prostoru. Omogoča tudi merjenje temperature in vlažnosti. Meritve so vidne preko mobilne aplikacije.

 

 

Značilnosti:

  • 7 signalnih vzorcev na podlagi vrednosti CO2
  • Spremljanje podatkov o temperaturi, vlažnosti in prisotnosti CO2 v prostoru
  • Povezava z mobilnimi napravami preko Bluetooth
  • Ročno in samodejno umerjanje
  • Enostavna namestitev: Plug&Play
  • Nastavljive ravni CO2 (na tovarniški ravni)

 

Stopnje signalnih vzorcev:

 

Priporočamo

VISUAL CO2

Spremljanje podatkov o temperaturi, vlažnosti in prisotnosti...