Ročni čitalec V410-H za industrijsko branje kod in DPM aplikacij

OMRON V410-H ročni čitalec kod visokih ločljivosti

Čitalci dopolnjujejo našo široko ponudbo industrijskih čitalcev kode in pametnih kamer za še širši spekter aplikacij. Nova serija OMRON V410-H ročnih čitalnikov zagotavlja kompaktno, vsestransko in enostavno rešitev za branje kod v industriji. Z algoritmi, ki zanesljivo preberejo najzahtevnejše kode, vključno z DPM kodo, serije XD, SR in HC omogočajo celovito sledljivost v proizvodnji.

Družina čitalnikov OMRON V410

V410-H deluje na OMRON platformi WebLink. Vse tri različice čitalcev (XD, SR, HC) omogočajo konfiguriranje preko osebnega računalnika (Weblink aplikacija), ter nadzor obdelave slike v realnem času. WebLink omogoča izvoz slik, prilagajanje izhodnih in vhodnih podatkov ter shranjevanje ali obnavljanje konfiguracijskih datotek čitalnika črtnih kod. S tem lahko na preprost način prenašamo konfiguracijske parametre na ostale čitalnike.

Posnetek zaslona za nastavitev čitalnika preko WebLinkPC orodja

S senzorjem visoke ločljivosti, izredno hitrim dekodiranjem, obsegom odčitavanja kode, ki lahko sega od stika do največje razdalje 1,1 metra in zmožnostjo dekodiranja večine simbolov (1D, 2D in DPM), V410-H omogoča operaterjem hitro in zanesljivo delo.

Vrste podprtih kod za branje

Uporaba v načinu za prostoročno branje pomaga izpolniti zahteve za brezkontaktno delovanje. Čitalnik je odporen proti kemičnim vplivom, kot so npr. čistila na osnovi alkohola. Za aplikacije brezžičnega branja s stopnjo zaščite čitalnika IP65/67 ali za primere brezžične povezljivosti imamo na voljo nadgradnjo popularnega modela HS360x z najsodobnejšimi Xmode dekodirnimi algoritmi in nadgrajeno WebLink PC konfiguracijsko programsko opremo.

 

OMRON ročni čitalnik V410-H nudi vsestransko zmogljivo dekodiranje za vsako aplikacijo.

 

Kontaktirajte nas za več informacij