Osvetlitev delovnega prostora s PATLITE LED svetili

Predstavljamo PATLITE LED svetila za osvetlitev delovnega prostora oz. okolice. Ponujamo jih v minimalistični izvedbi s stopnjo zaščite do IP69K, v robustnem aluminijastem ohišju, ki je proti različnim vplivom okolja. Na voljo so v linijskih, oglatih in reflektorskih izvedbah. Opozorilna svetila so na voljo tudi v različnih barvah.

 PATLITE svetila LED v robustni izvedbi za najzahtevnejša delovna okolja

 

LED delovna svetila serije CLA-A

LED svetila serije CLA omogočajo svetlo, enakomerno osvetlitev nadzornih plošč ali delovnih postaj. Primerna so za uporabo v visokotemperaturnih sistemih, za prehrambeno in farmacevtsko industrijo oz. povsod tam, kjer je potrebna stopnja zaščite IP69K. Na voljo so štiri različne možnosti pritrditve svetila in šest različnih dolžin, od 100 mm do 1200 mm. So odlična zamenjava za obstoječe fluorescenčne cevi, saj ohranjajo toplotno sevanje pod 40 °C in zmanjšujejo vpliv na okolje.

 

Cenovno ugodna serija CLA-A za zahtevna delovna okolja s standardno ali višjo stopnjo zaščite

 

LED delovna svetila serije CLK

S serijo CLK predstavljamo LED delovna svetila, ki so odporna na vodo, olja, kemikalije in imajo izredno visok svetlobni tok, ki omogoča odlično osvetlitev delovnega prostora. Svetila so zasnovana na tehnologiji PATLITE, t.i. »Micro-Array Lens«, ki poskrbi za enakomerno porazdelitev sevanja svetlobe. Na voljo so tri različne kombinacije materialov ohišja in odsevnega dela oz. leče.

 

Serija svetil CLK za odlično osvetlitev delovnega prostora

 

LED delovna svetila serije CWF

To serijo odlikuje visoka barvna temperatura 5700 K (dnevna svetloba), stikalo ON - OFF in možnosti napajanja 24 V DC ali 100 - 240 V AC. Idealna je za uporabo v delovnih postajah, strojih in nadzornih omarah. Priloženi so standardni montažni nosilci. Kompaktna zasnova omogoča delovanje na temperaturnih območjih od -20 °C do +50 °C.

 

Serija svetil CWF z odlično svetilnostjo v robustnem ohišju

 

LED delovna svetila serije CWK

Ta serija predstavlja vodoodporna in trpežna LED svetila z izjemno visoko svetilnostjo ter stopnjo zaščite IP66G in IP67G, ki je zahtevana v najtežjih industrijskih okoljih npr. za uporabo v obdelovalnih strojih. Zaradi kompaktne in odporne zasnove predstavlja odlično rešitev v okoljih, kjer obstaja nevarnost letečih odpadnih kovin, olj itd. Serija je zasnovana na PATLITE zasnovi »Optimal Lens«, ki omogoča razširitev in enakomerno porazdelitev svetilnosti svetlobnega vira. Posebno je primerna za industrijo strojegradnje.

 

Svetila serije CWK s stopnjo zaščite IP66G in IP67G za najzahtevnejša industrijska okolja, kjer so prisotni kovinski delci in podvrženost različnim oljem

 

LED delovna svetila serije CWA

Serija CWA predstavlja LED svetila s stopnjo zaščite IP65 in je primerna za običajna delovna okolja. Dolga življenjska doba svetilnih elementov LED (Light Emitted Diode) zmanjšuje stroške vzdrževanja. Vsa svetila iz te serije so dobavljiva v kompletu z dvema nosilcema iz nerjavečega jekla. Kompaktna zasnova omogoča delovanje v temperaturnih območjih od -30 °C do +60 °C. Temperatura svetlobe te serije je 6500 K (dnevna svetloba).

 

Delovna svetila serije CWA s stopnjo zaščite IP65, primerna za običajna delovna okolja

 

LED delovna svetila serije CLN

Novo zasnovani model LED delovnih svetil serije CLN je odporen proti vodi, olju in mrazu. Zaradi razpona območja delovne temperature med -40 °C in +60 °C jih je mogoče vgraditi v okolja, katerih temperatura sega pod ledišča, kot so npr. hladilnice. Model CLN nudi prilagodljivo montažo z možnostjo nastavitve kota do 180°.

 

Delovna svetila serije CLN, odporna proti vodi, olju in mrazu