Otvoritev novih poslovnih prostorov MIEL

V podjetju MIEL d.o.o. smo nedavno proslavili odprtje novih poslovnih prostorov v Poslovni coni Stara Vas Velenje.

Odprtje novih poslovnih prostorov na Ulici svežih idej v Poslovni coni Stara vas, je bil nepozaben dogodek. Selitev predstavlja pomemben mejnik v naši poslovni poti in prinaša nove priložnosti za rast in razvoj.

Na otvoritvenem dogodku smo imeli čast pozdraviti številne poslovne partnerje, vključno s predstavniki univerz v Mariboru in Ljubljani, šolskega centra Velenje, znanstvenega inštituta Rudolfovo, prijatelje ter naše bivše in nove sosede. Skupaj smo praznovali in delili veselje ob pomembni prelomnici naše poslovne poti.

Posebno zadovoljstvo nam je bilo gostiti tudi gospo Karlo Sitar, predstavnico občine Velenje, vodjo urada za gospodarski razvoj in prestrukturiranje ter gospoda Alexandra Croce, predstavnika podjetja Omron Europe. Njuna prisotnost na otvoritvi je poudarila pomembnost našega podjetja v lokalni skupnosti ter krepitev gospodarskega razvoja v regiji.

Novi poslovni prostori so rezultat naše stalne rasti in potrebe po večjem in sodobnejšem delovnem okolju. Skrbno smo načrtovali in opremili prostore tako, da ustrezajo našim potrebam ter omogočajo učinkovito delo naših zaposlenih. Verjamemo, da bodo ti prostori spodbujali kreativnost, inovativnost ter povezovanje tako med našimi zaposlenimi kot tudi s poslovnimi partnerji.

Otvoritev novih poslovnih prostorov je bil tudi čas za zahvalo našim poslovnim partnerjem, ki so nas podpirali v naši rasti in razvoju. Prav tako smo se zahvalili univerzam, znanstvenemu inštitutu ter našim sosedom za njihovo sodelovanje in prispevek k našemu uspehu.

Verjamemo, da nam bodo novi poslovni prostori omogočili še večjo rast, inovacije ter sodelovanje s partnerji in lokalno skupnostjo. Ostajamo zavezani k ustvarjanju svežih idej in naprednih rešitev ter si prizadevamo prispevati k razvoju avtomatizacije procesov v najrazličnejših industrijah.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se udeležili naše otvoritve in delili ta posebni trenutek z nami. Skupaj gradimo boljšo prihodnost in si prizadevamo ustvariti uspešne in inovativne projekte za višjo produktivnost.