OMRON mobilni robot LD-250

OMRON mobilni robot LD-250 za premikanje tovora z nosilnostjo do 250 kilogramov

OMRON mobilni robot LD-250 -prvi v industriji, ki lahko z enim sistemom nadzorujemo različne vrste mobilnih robotov. Prenese lahko 250 kg obremenitve. 

Mobilni robot LD-250

LD250 bo skupaj z upraviteljem flote, pomagal uresničiti bolj prilagodljiv in optimiziran avtonomni sistem za prevoz materialov. Novi upravitelj flote, prvič v industriji omogoča nadzor več mobilnih robotov z različnimi nosilnimi obremenitvami prek enega sistema hkrati.

Novi LD-250 se lahko uporablja za prevoz, velikih avtomobilskih sestavnih delov kot so prenosni bloki menjalnikov, obsežnih embalaž v prehrambeni in surovinski industriji, ipd.. Za optimizacijo avtonomnega sistema lahko Omronov upravitelj flote t. i. Fleet Manager, upravlja do 100 raznolikih OMRON mobilnih robotov hkrati, izvaja vodenje prometa, upravlja s polnjenjem baterij in navigacijo vozil.

Upravitelj flote

Ključne lastnosti upravitelja flote:

  • Upravljanje do 100 OMRON mobilnih robotov v poljubni konfiguraciji.
  • Prikaz lokacije, statusa in čakalne vrste robotov.
  • Določa prioritete pomembnih delovnih mest.
  • Izbira najhitrejše poti, ki temeljijo na prometu ljudi in robotov.
  • Optimizira zadolžitve in polnjenje baterije.

Nadzor različnih mobilnih robotov z upraviteljem flote

Ključne lastnosti novega LD-250:

Večja obremenitev in trdnejša struktura: LD-250 je z nosilnostjo 250 kg impresiven dodatek k Omronovi seriji mobilnih robotov LD. Narejen je iz robustnih kovinskih materialov, ki lahko prenesejo nenamerne zunanje udarce in so primerni za opravljanje zahtevnejših nalog.

 Mobilni robot LD-250

Hitrejši donos naložbe: LD-250 strankam omogoča, da lahko na mobilnega robota naložijo več, s tem naredijo manj prevozov s težjimi tovori in posledično povečajo donosnost naložbe. Kupci lahko izbirajo in združujejo modele LD robotov ter tako ustvarijo najučinkovitejši in prilagodljiv sistem za prevoz materialov. Stranke lahko z integriracijo LD-250 in kolaborativnega robota OMRON TM, sestavijo mobilni manipulator (MOMA). Integracija teh bo odprla tudi nov trg za težke "mobilne manipulatorje", ki lahko skupaj s prevozom materialov, upravljajo manipulacijske naloge.

Flota OMRON mobilnih robotov

Prilagodljivost: LD-250 se lahko enostavno prilagodi transportnimi trakovom, kurirskim sistemom in prilagojeno ravna z materiali tako, da najbolje ustreza potrebam stranke. LD-250 uporablja tudi Omronovo sposobnost prilagajanja mobilnih flot z dodatki, ki izboljšujejo zmogljivosti, kot so HAPS (High Accuracy Positioning System), stranski laserji in lokalizacija vida s t. i. tehnologijo Acuity .

Avtonomni transport

Kontaktirajte nas za več informacij