OMRON LVS V275 - Integrirana verifikacija etiket v tiskalniku

On-line kontrola in verifikacija natisnjene etikete- OMRON LVS V275

Prednosti V275:

  • Kontrola se izvede neposredno na tiskalniku. 
  • Omogočena je 100 % kontrola vseh etiket.
  • Verifikacija je izvedena po ISO standardu.
  • Upravljanje in nadzor sistema je omogočen preko spletne aplikacije.
  • Dodana je signalizacija ob napaki.
  • Povezljivost sistema preko Ethernet komunikacije.

Sistem za preverjanje kakovosti tiskanja serije LVS V275 oceni 1-D črtne kode po standardu ISO/IEC 15416 in 2-D simbole po standardu ISO/IEC 15415. Ta sistem je v skladu z ISO/IEC 15426 za sisteme preverjanja črtne kode. Uporabniki lahko nastavijo prag za določitev ustrezne ocene kvalitete natisnjene etikete. Podprti so vsi običajni standardi črtnih kod.

SISTEM JE PRIMEREN ZA PODROČJA:

ENOSTAVEN NAČIN ZA DOSEGANJE STANDARDOV IN KVALITETE

Z zagotavljanjem natančnega avtomatiziranega pregleda tisoč etiket na dan serija V275 podpira sledljivost v celotni dobavni verigi končnih izdelkov in v označenih proizvodnih materialih. Zmanjšuje tudi tveganje, da bodo na trg prišle napačne ali nekakovostno natisnjene etikete.

Ta tovarniško zgrajen sistem temelji na dolgoletnih izkušnjah, ki jih imamo pri Omron-u in globalnim podjetjem pomaga pri izpolnjevanju predpisov, kot so: EU MDR, EU FMD, FDA, EPA in US DOT,ter smernicam AIAG, GS1 in ISO za posamezne panoge. Obravnava pomisleke, ki se pojavljajo v tovrstnih aplikacijah od proizvodnje medicinskih pripomočkov in opreme do avtomobilskih komponent, sestavljanja in etiket v vozilih.

Primer nastavitve sistema LVS V275 za verifikacijo

LVS V275 je celovita rešitev za verifikacijo etiket in je na voljo v kompletu s tiskalniki serij Zebra ZT610 in ZT620. Opcijsko dodatno opremo pa predstavlja signalni stolpič, ki omogoča lažje prepoznavanje napak pri tiskanju etiket.

Video predstavitev (HW&SW) produkta LVS V275: