OMRON HMI vmesnik serije NA

OMRON NA serija HMI vmesnikov ponuja nove modele in večjo funkcionalnost

Nova serija NA je naslednja generacija OMRON HMI vmesnikov, ki ponuja ogromno možnosti in modelov, ki pokrivajo vse potrebe. Zahvaljujoč novemu procesorju in elektronskim komponentam, novo serijo NA5-V1 odlikuje hitrejše in zmogljivejše delovanje zaslona ter grafičnih operacij. Nova serija NA5-V1 HMI vmesnikov (Human Machine Interface), je popolnoma združljiva s predhodno serijo NA5.

Nova serija strojnih vmesnikov NA5-V1

Programska oprema omogoča delovanje HMI projektov neposredno na računalniku

Soft-NA je razvojna programska oprema s širokim naborom NA funkcij, ki skupaj z izbrano strojno opremo tvori bolj prilagodljiv način uporabe HMI vmesnikov. Namenjena je doseganju optimalne funkcionalnosti in enostavnega upravljanja v kombinaciji s krmilniki serije NJ/NX/NY in programsko opremo Studio Sysmac. Na računalniku lahko spremljamo stanja in zbiramo podatke iz strojev ali proizvodne linije, hkrati pa se lahko na ta računalnik tudi daljinsko povežemo.

Programska oprema Soft-NA

Sistem za spremljanje varnosti

Sistem neposredno prikazuje informacije o posameznih komponentah, priključenih na posamezne terminale, kot tudi stanja (VKLOP/IZKLOP) vhodno-izhodnih varnostnih enot. S tem omogoča učinkovito spremljanje celotnega sistema in stanja varnostnih komponent.

Nadzornik varnosti

Samodejni prenos dnevnika zabeleženih podatkov

Napake, ki jih sistem zazna in aktivnosti, ki jih izvajajo operaterji se beležijo v bazo podatkov, kateri se samodejno prenesejo na strežnik. Dnevniki se lahko prikazujejo direktno na NA5 napravah ali pa na računalniku z odpiranjem CSV datoteke. Razvrstitev dnevnika je v kronološkem vrstnem redu, kar pomaga pri analiziranju napak.

Beleženje podatkov

Kontaktirajte nas za več informacij