Razstavljamo na IFAM 13.2. - 15.2.2024 / Omron i-Automation



Vabilo na strokovni sejem IFAM 2024

 

Vabimo vas na strokovni sejem IFAM, ki se bo odvijal od 13. 2. 2024 do 15. 2. 2024 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Kot uradni in pooblaščeni predstavnik za OMRON v Sloveniji vam bomo predstavili novosti s področja industrijske avtomatizacije in robotike ter naš dopolnilni program za industrijsko signalizacijo (Patlite), industrijske brezžične komunikacije (Teltonika) ter robotska prijemala (OnRobot). 

Poleg splošne predstavitve novega Omron koncepta
i-Automation želimo na tem dogodku z vami poiskati rešitve za avtomatizacijo in robotizacijo vaše proizvodnje in tehnoloških procesov. Prikazani bodo številni sistemi strojnega vida, servo pogonov in najnovejših krmilnikov, ki v celoti predstavljajo koncept inteligentne proizvodnje s 100% končno kontrolo, sledljivostjo ter prikazom proizvodne statistike ter produktivnosti. 
V živo si boste lahko ogledali najnovejše robotske rešitve na področju industrijske, kolaborativne in mobilne robotike.


Na našem razstavnem prostoru v dvorani A2-102 vas pričakujemo od torka do četrtka, med 9:00 in 17:00 uro. V kolikor želite rezervirati termin za srečanje z našim strokovnjakom ali direktorjem, nas prosimo predhodno kontaktirajte na info@miel.si oz. nas pokličite na 03 77 77 000.

Podarjamo vam brezplačno vstopnico. Ob registraciji pod ključno besedo vpišite "MIEL" in vstopnico boste prejeli na želeni e-mail naslov. 

Veselimo se srečanja z vami!

 

Ekipa MIEL