Distribuirane V/I enote

Kompaktne V/I enote vsebujejo določeno število V/I točk v majhnem ohišju z zaščito IP20. Vgrajena pametna funkcija nadzorovanje nivoja napetosti, prekinjenosti kabla, aktuatorjev in časa cikla so v pomoč pri načrtovanju, vzdrževanju naprav in odpravo dragih zastojev. Pametne podrejene enote so na voljo za open EtherCAT, EtherCAT, DeviceNet in CompoNet omrežja. Omronov CompoBus/S ponuja enostavnejšo in poceni rešitev.
SmartSlice V/I sistemi so inteligentni in kompaktni sistemi. Z mešanim izborom digitalnih, analognih in posebnih V/I enot lahko sestavite omrežja, kot so DeviceNet ali PROFIBUS-DP, po vaši želji. Predhodna obdelava podatkov, diagnostika in preventivne vzdrževalne funkcije so integrirane v vsakem individualnem I/O modulu. To vam zmanjša čas programirnja PLK, pohitri iskanje strojnih napak in preprečuje izpad strojev. Varnostno kopiranje podatkov in obnovitvena funkcija omogoča hitro in enostavno menjanje V/I modulov pri vklopljenem sistemu.
V/I enote z visoko zaščito so na voljo za obe omrežji open DeviceNet in Omronov CompoBus/S. IP67 V/I terminali so namenjeni za  težke okoljske razmere. DRT2 pametne V/I enote omogočajo inteligentno diagnostiko in preventivno vzdrževalno funkcijo v ohišju, ki je odporno na olja in iskre pri varjenju. Za manj težke okoljske pogoje je na voljo učinkovita alternativa z CompoNet podrejenimi napravami, ki imajo zaščito IP54.

Prikazov
Razvrsti

B7A-R10SC01

Link terminal, DIN letev/površinska montaža, 10x tranzistor ...

B7A-R6A52

Decentraliziran V/I, Sistem B7A

B7A-R6A57

Omron artikel

B7A-R6B11

Omron artikel

B7A-R6B16

Omron artikel

B7A-R6B31

Link terminal izhodni modul, 16 I/O točk, NPN, 19.2 ms I/O z...

B7A-R6C31

Decentraliziran V/I, Sistem B7A

B7A-R6C36

Omron artikel

B7A-R6F11

Omron artikel

B7A-R6F16

Omron artikel

B7A-R6F31

Link terminal izhodni modul, 16 I/O točk, PNP, 19.2 ms I/O z...

B7A-R6F36

Decentraliziran V/I, Sistem B7A

B7A-R6G11

Omron artikel