Domov/Varnost/Programirljivi varnostni sistemi
Programirljivi varnostni sistemi 2017-05-19T01:43:28+00:00

Vgrajena varnost

NX Safety95x120

Platforma za avtomatizacijo združuje varnost in avtomatizacijo preko enega omrežja (EtherCat – FSoE protokol) in uporabo ene programske opreme (Sysmac Studio) za konfiguracijo, programiranje in vzdrževanje. Varnostni sistem NX je sestavljen iz varnostnega krmilnika  in V/I enot. NJ serija uporablja Intel-ove procesorje s pasivnim hlajenjem, preizkušene za zahtevno industrijsko okolje. NJ krmilnik je razširljiv z 16, 32 in 64 CPE enotami. Z 32 enotami je možno doseči odzivnost aplikacije v času manjšem kot 1 ms. Poleg tega je NJ serija krmilnikov združljiva z obstoječimi moduli krmilnikov serije CJ.

Samostojni programirljivi varnostni krmilniki

G9SP_cover95x120

Družina G9SP ponuja tri modele samostojnih varnostnih krmilnikov za uporabo v živilski, pakirni, avtomobilski, tiskarski, … industriji in zagotavlja varno delovanje strojev in naprav. Na voljo so dodatne razširitvene enote. Ponuja veliko fleksibilnost pri izdelavi varnostne aplikacije s pomočjo zelo enostavnega programskega orodja.

 

Naprednejši programirljivi varnostni krmilniki

NE1A95x120

Napreden varnostni PLK je srce varnostnega DeviceNet omrežja. Vsebuje varnostni program in nadzoruje delovanje varnostnih vhodnih signalov in določa vklapljanje izhodnih. Na voljo je mrežna izvedba ali samostojna izvedba varnostnega programirljivega krmilnika. Tu najdete tudi DeviceNet varnostne vhodne in izhodne enote, ki omogočajo izdelavo varnostne mreže in ustrezajo evropskemu in mednarodnemu varnostnemu standardu.