Domov/Sistemi za avtomatizacijo/Dislocirane V/I enote
Dislocirane V/I enote 2017-05-19T01:43:29+00:00

Modularne V/I enote

NX95x120

SmartSlice V/I sistemi so inteligentni in kompaktni sistemi. Z mešanim izborom digitalnih, analognih in posebnih V/I enot lahko sestavite omrežja, kot so DeviceNet ali PROFIBUS-DP, po vaši želji. Predhodna obdelava podatkov, diagnostika in preventivne vzdrževalne funkcije so integrirane v vsakem individualnem I/O modulu. To vam zmanjša čas programirnja PLK, pohitri iskanje strojnih napak in preprečuje izpad strojev. Varnostno kopiranje podatkov in obnovitvena funkcija omogoča hitro in enostavno menjanje V/I modulov pri vklopljenem sistemu.

 

Kompaktne V/I enote

DRT2-ID16+XWT-OD16_img95x120

Kompaktne V/I enote vsebujejo določeno število V/I točk v majhnem ohišju z zaščito IP20. Vgrajena pametna funkcija nadzorovanje nivoja napetosti, prekinjenosti kabla, aktuatorjev in časa cikla so v pomoč pri načrtovanju, vzdrževanju naprav in odpravo dragih zastojev. Pametne podrejene enote so na voljo za open EtherCAT, EtherCAT, DeviceNet in CompoNet omrežja. Omronov CompoBus/S ponuja enostavnejšo in poceni rešitev.

 

V/I enote z visoko zaščito

Field I-O SRT2_img95x120

Enote so na voljo za obe omrežji open DeviceNet in Omronov CompoBus/S. IP67 V/I terminali so namenjeni za  težke okoljske razmere. DRT2 pametne V/I enote omogočajo inteligentno diagnostiko in preventivno vzdrževalno funkcijo v ohišju odporno na olja in iskre pri varjenju. Za manj težke okoljske pogoje je na voljo učinkovita alternativa z CompoNet podrejenimi napravami, ki imajo zaščito IP54.