Domov/Sistemi za avtomatizacijo/HMI vmesniki – operaterski paneli
HMI vmesniki – operaterski paneli 2017-05-19T01:43:29+00:00

Industrijski računalniki

dyalox95x120

DyaloX industrijski PC je namenjen za 24/7 delovanje in določa nove standarde o zanesljivosti, tudi v najbolj zahtevnih industrijskih okoljih. Ta izjemna zanesljivost je dosežena s skupnim konceptom začetne zasnove, skozi načrtovanje, sestavo in končnim pregledom. Pogosti viri napak, kot so npr. hladilni ventilatorji, so odpravljeni. Uporabljene so industrijske komponente najvišje kakovosti, ki so odporne na skrajne razmere v industrijskem okolju. Industrijski PC DyaloX ima 3 leta garancije in zagotovljeno možnost popravila do 7 let od dneva nakupa.

 

HMI z vgrajenim PLK

NSJ12_img95x120

Omronova Sysmac One je kombinacija med NS serijo HMI (od 5.7 do 12.1”) in dvema močnima krmilnikoma CJ1 serije. Na voljo sta še modula za Ethernet vmesnik in standardni omrežni vmesnik (npr. DeviceNet, Profibus). Na zadnjo stran SYSMAC ONE serije je možno namestiti razširljivo kartico. To omogoča dodatno funkcionalnost, kot npr. sekundarni Ethernet vmesnik ali V/I razširitev.

 

HMI na PC osnovi

NA95x120

Serija NA  je najnovejša generacija operaterskih panelov in je zelo dobro združljiva z že znano Omronovo platformo Sysmac. Ponuja 7 – 15” 24-bitne barvne TFT zaslone ze veliko naprednimi funkcijami. Razvoj aplikacije se izvaja preko zmogljivega programskega orodja Sysmac Studio.

 

Naprednejši HMI

NS15-TX_Web95x120

NS serija je razširljiva HMI serija, ki ponuja velik izbor zaslonov, od 5.7” enobarvnih STN do 15” barvnih TFT. Omogoča enostavno programiranje z enotno programsko opremo, napredne funkcije, različne komunikacijske možnosti, dobro povezljivost z Omronovimi krmilnikim kot tudi krmilniki ostalih proizvajalcev in ostalimi napravami. Življenska doba osvetlitve je do 75,000 ur.

 

Kompaktni HMI

NB7_L95x120

Družina kompaktnih HMI je sestavljen iz NQ in NB serije terminalov. So enostavni za uporabo in na voljo z zasloni velikosti od 3.5” do 5.7”. NQ serija ponuja veliko uporabnih funkcij in visoko kvalitetne zaslone. Idealna je za veliko različnih enostavnejših in zahtevnejših aplikacij.

 

HMI s funkcijskimi tipkami

NT1195x120

HMI terminali s funkcijskimi tipkami so na voljo z dvo ali s štiri vrstičnimi zasloni. Primerni so za aplikacije v težkih industrijskih okoljih, kot npr. lepljenje ali barvanje. Priporočamo jih tudi za enostavno uporabo, kjer se pogosto vnaša numerične podatke.