Sistemi za avtomatizacijo 2017-05-19T01:43:30+00:00

SISTEMI ZA AVTOMATIZACIJO

 • Krmilniki stroja

  Nov Sysmac način krmiljenja strojev preko ene povezave in ene programske opreme. Naš novi krmilnik NJ serije vključuje krmiljenje gibanja, sekvenčne ukaze in omrežja. Vse to je možno upravljati z novo programsko opremo Sysmac Studio. Ta v eni platformi združuje konfiguriranje, programiranje, simulacijo, nadzor, sisteme za strojni vid, senzorje in aktuatorje ter hitra industrijska omrežja, kot je npr. EtherCAT.

 • Programirljivi logični krmilniki

  Kakovost, zanesljivost in napredna tehnologija so lastnosti vseh Omronovih krmilnih sistemov. Ponujamo inteligentne daljinske V/I enote, kompaktne krmilnike serije CP1, modularne visoko zmogljive krmilnike serije CJ1 ter krmilnike serije CS1 za zelo zahtevne aplikacije. Krmilni sistemi omogočajo visoke hitrosti procesiranja ter popoln nadzor nad delovanjem. Zagotavljajo brezhibno izmenjavo podatkov med vašim računalnikom, strojem in celotnim procesom v industriji. Vsi Omronovi PLC-ji so programirljivi in jih je možno programirati s programskim orodjem CX-Programer. Slednji predstavlja del Omronovega inteligentnega programskega paketa CX-One.

 • Dislocirane V/I enote

  Nov Sysmac način krmiljenja strojev preko ene povezave in ene programske opreme. Naš novi krmilnik NJ serije vključuje krmiljenje gibanja, sekvenčne ukaze in omrežja. Vse to je možno upravljati z novo programsko opremo Sysmac Studio. Ta v eni platformi združuje konfiguriranje, programiranje, simulacijo, nadzor,  sisteme za strojni vid, senzorje in aktuatorje ter hitra industrijska omrežja, kot je npr. EtherCAT.

 • HMI vmesniki – operaterski paneli

  Že več kot desetletje je Omron vodilni svetovni dobavitelj HMI rešitev in industrijskih zaslonov na dotik. Po svetu je namešcenih že več kot pol milijona enot. Paleta produktov zajema napredne HMI serije NS zaslonov občutljivih na dotik, preprostejšo serijo NT zaslonov občutljivih na dotik ter serijo NT zaslonov z upravljalnimi tipkami. Na voljo so v velikostih od 4 do 12 palcev ter v enobarvnih in barvnih različicah z bogato funkcionalnostjo. Odlična sinergija je dosežena z uporabo Omronovih krmilnikov v industrijskih omrežjih.

 • Programska oprema

  Celovita rešitev enotnega programskega okolja zmanjšuje kompleksnost in omogoča uporabnikom enostavno oblikovanje modularnega sistema avtomatizacije. Naš koncept je zagotoviti enotno programsko okolje, ki je enostavno in preprosto za uporabo. Posamezni inteligentni sestavni deli programske opreme vključujejo napredno znanje za hitri razvoj ter zagon in vzdrževanje celovitega sistema.

 • +386 3 77 77 000

Kakovost – ISO 9001:2008

Zaradi zahtev poslovanja na trgu in naše želje po učinkovitejšem obvladovanju poslovnih procesov smo uvedli sistem kakovosti ISO9001:2008 in tako v letu 2009 zanj pridobili certifikat. Uvedba sistema kakovosti nam predstavlja vodilo pri doseganju poslovanja z našimi kupci in partnerji na najvišjem kakovostnem nivoju.

znak1-mielznak3-mielMIEL_rating-mini2MIEL - SME-mini