//Strojni vid
Strojni vid 2017-05-19T01:43:28+00:00

Enostavni kamerni senzorji

FQ2_family95x120

Zelo enostaven parametrirni vmesnik z velikim naborom algoritmov, ki služijo končni kontroli izdelkov. So zelo kompaktni z že vgrajeno LED osvetlitvijo.

 

Sistemi strojnega vida

Xpectia FH95x120

Sem spada široka paleta modelov družine Xpectia, ki ponujajo visoko resolucijo in zelo dobro fleksibilnost pri sestavi glede na zahteve aplikacije. Enostaven parametrirni vmesnik s svojim širokim naborom algoritmov zadosti visoko zahtevne aplikacije.

 

Bralniki kode

FQ295x120

Namenski tip družine FQ kamernih senzorjev omogoča branje črtne in matrične kode. Priložen polarizacijski filter, že vgrajena osvetlitev in napredni alogoritmi, ponuja stabilno branje v spremenljivih in zahtevnih pogojih.

 

Sistemi za aplikacije pozicioniranja

FQ-M95x120

Namensko izdelani sistemi pozicioniranja, z algoritmi za hitro določanje pozicije med gibanjem pri spremenljivih in zahtevnih pogojih v industriji.

 

Programski paketi rešitev za preverjanje

FlexXpect_overview95x120

Na voljo so programski moduli z že izdelanimi rešitvami za sisteme Xpectia, ki ustrezajo pogostim zahtevam aplikacij za preverjanje. Parametriranje po vaših željah je s pomočjo preglednega in zmogljivega vmesnika zelo enostavno.

 

Osvetlitev in dodatki za sisteme strojnega vida

Vision Accessories95x120

Široka ponudba napredne LED osvetlitve za aplikacije strojnega vida za industrijska okolja. V ponudbi so pripadajoči krmilni ojačevalniki za industrijska okolja in objektivi.