Senzorika 2017-05-19T01:43:30+00:00

SENZORIKA

 • Fotoelektrični senzorji

  Fotoelektrično senzorji Omron izpolnjujejo vse pogoje industrijskih standardov in zagotavljajo najvišjo zanesljivost zaznavanja objektov na kratkih in dolgih razdaljah ter v posebnih okoljih. Omogočajo različne načine vgradnje.

 • Senzorji z optičnimi vlakni

  Inteligentni senzorji za visoko zmogljivost zaznavanja, za najbolj zanesljivo delovanje in enostavno izmenjavo informacij, so prava izbira iz širokega nabora senzorskih glav in naprednih ojačevalnikov za najzahtevnejše aplikacije.

 • Induktivna stikala

  Induktivni senzorji, izdelani na osnovi industrijskih standardov, zagotavljajo najvišjo zanesljivost za zaznavo strojnih delov ter kovinskih predmetov. Zaznavajo lahko na kratkih in dolgih razdaljah, v posebnih okoljih ter omogočajo posebne zahteve za vgradnjo in prikljucevanje. V naboru je veliko vrst tipov z različnimi načini priključevanja. Primerni so za veliko vrst aplikacij.

 • Končna stikala

  Obsežna paleta visoko kakovostnih končnih stikal za zagotavljanje lažjih in učinkovitejših rešitev preklapljanja za stroje in sisteme. Na voljo so v različnih ohišjih, z različnimi aktuatorji.

 • Merilni senzorji

  Primerni za najvišjo možno zanesljivost merjenja na vseh vrstah površin in predmetov. Omronovi inteligentni senzorji so odlična rešitev za potrebe visoke hitrosti in visoke ločljivosti merjenja na katerikoli razdalji. Enostaven način integracije zagotavlja merjenje brez napak.

 • Dajalniki impulzov

  Mednje štejemo inkrementalne in absolutne dajalnike impulzov z možnostjo izbire resolucije, različnih velikosti ohišja ter različnih možnosti priključitve. Tudi za najtežje pogoje delovanja.

 • Sistemi za identifikacijo

  Branje črtne in 2D matrične kode ter radiofrekvenčna identifikacija (RFlD) sta tehnologiji za prepoznavanje in sledenje proizvodov v kateremkoli procesu v industriji. Omron za identifikacijo ponujajo tako prenosne, kot fiksne sisteme.

 • +386 3 77 77 000

Kakovost – ISO 9001:2008

Zaradi zahtev poslovanja na trgu in naše želje po učinkovitejšem obvladovanju poslovnih procesov smo uvedli sistem kakovosti ISO9001:2008 in tako v letu 2009 zanj pridobili certifikat. Uvedba sistema kakovosti nam predstavlja vodilo pri doseganju poslovanja z našimi kupci in partnerji na najvišjem kakovostnem nivoju.

znak1-mielznak3-mielMIEL_rating-mini2MIEL - SME-mini