Preklopna tehnika 2017-05-19T01:43:30+00:00

PREKLOPNA TEHNIKA

 • Elektromehanski releji

  Kategorija obsega industrijske releje za splošne in posebne namene z možnostjo preklapljanja od nekaj mikro amperov do 30A ter vključujejo številne funkcije in različne konfiguracije kontaktov.

 • Polprevodniški releji

  Z možnostjo izhodnega toka od 2 do 150 A, so ti solid-state releji primerni za skoraj vsako potrebo; od grelca in nadzora motorja, do vmesnikov in splošnih aplikacij, ki zahtevajo visoko frekvenčne brezšumne preklope.

 • Kontaktorji in zaščitna stikala

  Nizko napetostne stikalne naprave kot so kontaktorski releji, majhni motorski kontaktorji, kontaktorji za motorje, celoten obseg termo zaščitnih stikal in električne motorske zaščite.

 • Nadzorne preklopne konponente

  V to skupino spadajo enofazni tokovni in napetostni releji, trifazni napetostni releji, krmilniki za zaznavanje tekočin, nivojski krmilniki, ki so primerni za širok razpon aplikacij v različnih vrstah industrije.

 • Tipke in stikala

  Velika ponudba visoko kakovostnih 16 ali 22 mm tipkal, ki ponujajo praktične rešitve za industrijsko uporabo. Na voljo so v različnih oblikah in barvah, v osvetljenih in neosvetljenih različicah ter z možnostjo različnih tipkal, kot so gumbi, ključi in tipke.

 • +386 3 77 77 000

Kakovost – ISO 9001:2008

Zaradi zahtev poslovanja na trgu in naše želje po učinkovitejšem obvladovanju poslovnih procesov smo uvedli sistem kakovosti ISO9001:2008 in tako v letu 2009 zanj pridobili certifikat. Uvedba sistema kakovosti nam predstavlja vodilo pri doseganju poslovanja z našimi kupci in partnerji na najvišjem kakovostnem nivoju.

znak1-mielznak3-mielMIEL_rating-mini2MIEL - SME-mini