Pogonska tehnika 2017-05-19T01:43:30+00:00

POGONSKA TEHNIKA

 • Krmilniki stroja

  Nov Sysmac način krmiljenja strojev preko ene povezave in ene programske opreme. Naš novi krmilnik NJ serije vključuje krmiljenje gibanja, sekvenčne ukaze in omrežja. Vse to je možno upravljati z novo programsko opremo Sysmac Studio. Ta v eni platformi združuje konfiguriranje, programiranje, simulacijo, nadzor,  sisteme za strojni vid, senzorje in aktuatorje ter hitra industrijska omrežja, kot je npr. EtherCAT.

 • Krmilniki gibanja

  Ponujamo prave rešitve za nadzor gibanja (Motion Control). Na voljo so krmilniki gibanja kot samostojne enote, s PLK krmilnikom ali v kombinaciji s servo motorji. Omronovi krmilniki gibanja ponujajo enostavno programiranje, kjer je možno krmiliti eno ali kar 256 osi. Na voljo so funkcije, kot so interpolacija med osmi, master-slave komunikacija, e-cam in več-osna sinhronizacija preko navadnih V/I ali zmogljivejših digitalnih servo povezav.

 • Servo sistemi

  Omron na podorčju servo pogonov ponuja visoko dinamično učinkovitost pri izredno kompaktnih dimenzijah servo krmilnikov. Odlikuje jih visoka zanesljivost, kar zagotavlja široko možnost uporabo v različnih aplikacijah.

 • Frekvenčni pretvorniki

  Omronovi frekvenčni pretvorniki so na voljo v univerzalnih izvedbah ali izvedbah za namenske pogone. Razviti so za usklajeno delovanje med pogonskim in krmilnim delom stroja. Prednost  kažejo v naprednih funkcijah, kot sta učinkovit nadzor nad navorom v bližini 0Hz, ter natančno vodenje pri hitrem cikličnem delovanju.

 • +386 3 77 77 000

Kakovost – ISO 9001:2008

Zaradi zahtev poslovanja na trgu in naše želje po učinkovitejšem obvladovanju poslovnih procesov smo uvedli sistem kakovosti ISO9001:2008 in tako v letu 2009 zanj pridobili certifikat. Uvedba sistema kakovosti nam predstavlja vodilo pri doseganju poslovanja z našimi kupci in partnerji na najvišjem kakovostnem nivoju.

znak1-mielznak3-mielMIEL_rating-mini2MIEL - SME-mini