&

ELEMENTI

sistemi za industrijsko avtomatizacijo Omron

&

ELEMENTI

sistemi za industrijsko avtomatizacijo Omron

POGONSKA TEHNIKA

INDUSTRIJSKI ROBOTI

PREKLOPNA TEHNIKA

&

KRMILNE

regulacijske komponente

SENZORIKA

VARNOSTNA TEHNIKA

SIGNALIZACIJA

O podjetju 2017-05-19T01:43:30+00:00

  • Splošno

Podjetje MIEL, d.o.o. (poln naziv MIEL Elektronika, d.o.o.) je bilo ustanovljeno leta 1990 in je na slovenskem trgu prisotno več kot dvajset let. Poslujemo na področju industrijske avtomatizacije, tako proizvodne kot procesne. Smo pooblaščeni in ekskluzivni zastopnik OMRON-a v Sloveniji, ki velja za enega vodilnih svetovnih proizvajalcev elementov in sistemov za avtomatizacijo. Omron ima sedež v Kyotu na Japonskem, evropski sedež pa v Hoofddorpu na Nizozemskem. Kot slovenski predstavnik z močno tehniško podporo in aplikativnim razvojem ponujamo slovenski in tuji industriji inovativne rešitve na različnih področjih avtomatizacije. MIEL je zaščitena blagovna znamka in je last podjetja Miel, d.o.o.

  • Področja poslovanja

Razvijamo idejne rešitve, na osnovi razvojnih projektov izvajamo inženiring v industriji. Od projektiranja, elektrifikacije, razvoja programske opreme za industrijske krmilnike ter nadzornih sistemov. Poslujemo na področju strojegradnje, avtomobilske industrije, prehrambene industrije, farmacevtske industrije, komunalne infrastrukture, energetike in obnovljivih virov energije itd.

Venomer sledimo zahtevam, ki prihajajo iz industrijskega okolja, v zadnjem času predvsem na področju strojnega vida za namene končne kontrole proizvodov, sledenju proizvodnje ter avtomatski manipulaciji z delta ter pick&place roboti. Registrirani patenti, priznanja gospodarskih zbornic za inovativne dosežke, več razvojno-raziskovalnih projektov, partnerstva med izobraževalnimi in razvojnimi inštitucijami potrjujejo širino našega poslovanja izven industrijskega okolja.

Optimizacija, produktivnost in visoka kvaliteta proizvodnje so naše smernice, na katerih gradimo rešitve za industrijo. Vse to nam omogoča nekaj deset tisoč elementov in sistemov proizvajalcev, ki jih zastopamo (Omron, Patlite). Zavedamo se, da brez znanja ni rešitev, zato dajemo velik poudarek izobraževanju naših strokovnjakov in naših uporabnikov, hkrati pa že leta na različne načine sodelujemo s fakultetami in inštituti v aplikativnih in razvojnih projektih.

Kakovost – ISO 9001:2008

Zaradi zahtev poslovanja na trgu in naše želje po učinkovitejšem obvladovanju poslovnih procesov smo uvedli sistem kakovosti ISO9001:2008 in tako v letu 2009 zanj pridobili certifikat. Uvedba sistema kakovosti nam predstavlja vodilo pri doseganju poslovanja z našimi kupci in partnerji na najvišjem kakovostnem nivoju.

znak1-mielznak3-mielMIEL_rating-mini2MIEL - SME-mini