Krmilne in regulacijske komponente 2017-05-19T01:43:30+00:00

KRMILNE IN REGULACIJSKE KOMPONENTE

 • Temperaturni regulatorji

  Ponujamo enote, ki so primerne za enostavne temperaturne aplikacije, do naprednih regulatorjev, skupaj s programirljivimi profili in komunikacijo. Za Omronove temperaturne regulatorje je značilna vrsta različnih regulacij, nadzorov in možnost različne izbire vhodov.

 • Napajalniki

  Napajalniki so pomembni gradniki strojev, naprav in nadzornih sistemov, saj je stabilno napajanje sistema ključnega pomena za nemoteno delovanje. Omron je pionir na področju stikalnih napajalnikov in z več kot 35-letnimi izkušnjami v industrijski avtomatizaciji. V ponudb je širok nabor industrijskih napajalnikov za potrebe vaših želja. Vsi napajalniki zagotavljajo zanesljivo napajanje vaših sistemov.

 • Časovniki

  Ta kategorija vključuje motorske časovnike, elektronske časovnike, standardne in digitalne časovnike. Vse to je na voljo v številnih ohišjih in različnih možnostih montaže, ki ustrezajo katerikoli zahtevi. Imajo možnosti relejskih, stikalnih ali tranzistorskih izhodov in števec v razponu od 0,001 sekunde do 9999 ur.

 • Števci

  Ponujamo rešitve za vse vaše zahteve merjenja procesov. Ponudba obsega modele za skupno štetje časa, štetja do vnaprej določenih vrednosti in razna štetja odmikov.

 • Programirljivi releji

  ZEN je družina kompaktnih programirljivih relejev za namene manjših obsegov avtomatizacije. So preprosti za programiranje, saj zahtevajo osnovno znanje za začetek. Ponujamo jih v izvedbi s fiksnimi 10- ali 20- V/I in pa možnostjo razširitve do 44 V/I in/ali s komunikacijo. Na voljo so z relejskimi ali tranzistorskimi izhodi. Enosmerni modeli imajo tudi analogni vhod in 6-mestni števec za visoke hitrosti.

 • Digitalni panelni prikazovalniki

  Serija digitalnih panelnih indikatorjev ponuja širok izbor možnosti vhodnih signalov (procesni podatki, temperatura, pulzi/impulzi, teža, itd), ki so lahko prikazani v kateri koli zahtevani vrednosti. Prav tako vključuje možnost spreminjanja zelene ali rdeče barve prikazovalnika, ki jasno prikazuje status procesa.

 • Enote za neprekinitveno napajanje (UPS)

  Zaščitite svojo opremo in aplikacije z brezprekinitvenim napajanjem. Na voljo enote za DC/DC in AC/AC zaščito, ki so ključne pri izpadih električne energije in zagotavljajo nemoteno delovanje in ščitijo izgubo podatkov.

 • Fotonapetostni razsmerniki

  Fotonapetosni razsmerniki so naprave, ki pretvarjajo enosmerno (DC) napetost iz fotonapetosnih modulov v izmenično (AC) napetost, ki je potrebna za priključitev na elektro distribucijsko omrežje. Iz varnostnih raz logov se fotonapetosni razmerniki izključijo v primeru izpada omrežne napetosti.

 • Enote za nadzor energije

  V ponudbi so Omronove enota za nadzor energije s katerimi je možno meriti, prikazovati in optimirati vaš račun za energijo. Kombinacija strojne opreme, programske opreme in Omronovega strokovnega znanja omogoča učinkovito upravljanje porabe energije brez zmanjšanja proizvodne kapacitete ali kakovosti in hkrati ustreza zahtevam direktive EU 27/2012 in ISO50001.

 • +386 3 77 77 000

Kakovost – ISO 9001:2008

Zaradi zahtev poslovanja na trgu in naše želje po učinkovitejšem obvladovanju poslovnih procesov smo uvedli sistem kakovosti ISO9001:2008 in tako v letu 2009 zanj pridobili certifikat. Uvedba sistema kakovosti nam predstavlja vodilo pri doseganju poslovanja z našimi kupci in partnerji na najvišjem kakovostnem nivoju.

znak1-mielznak3-mielMIEL_rating-mini2MIEL - SME-mini